Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Sittard 6135 BR

Hof van Langfoor

6135 BR Sittard

Omschrijving

71 % VERKOCHT
25 % ONDER OPTIE
4 % BESCHIKBAAR

BEL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN!

“Comfortabel wonen op een uitstekend bereikbare locatie nabij het centrum van Sittard. Moderne appartementen voor iedereen die zijn hart heeft verloren aan deze levendige stad.”

Nog één appartement van 81 m² te koop.

Type B
Dit appartement is praktisch...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 188.000,- tot € 254.000,- Gebruiksoppervlakte 79 m² t/m 81 m² Inhoud 235 m³ t/m 275 m³ Start Verkoop 03-06-2019 Aantal kavels 28 Vrij 28 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

71 % VERKOCHT
25 % ONDER OPTIE
4 % BESCHIKBAAR

BEL ONS VOOR DE MOGELIJKHEDEN!

“Comfortabel wonen op een uitstekend bereikbare locatie nabij het centrum van Sittard. Moderne appartementen voor iedereen die zijn hart heeft verloren aan deze levendige stad.”

Nog één appartement van 81 m² te koop.

Type B
Dit appartement is praktisch ingedeeld met een ruime woonkamer met open keuken (ca. 38 m²). Het appartement is voorzien van twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel en eventueel een 2e toilet (optie). Grenzend aan de open keuken ligt de inpandige berging met voorziening voor wasmachine en wasdroger. Via de woonkamer is het grote balkon van ca. 13 m² bereikbaar met fraai uitzicht over het park. In de souterrain ligt een tweede berging voor extra opslagruimte en in de stallingsgarage bevindt zich een eigen overdekte parkeerplaats.

Starters, young professionals, senioren, er is voor ieder wat wils. Door de vele voorzieningen in de directe omgeving, overdekte stallingsgarage, lift en ruime balkons kan met recht comfortabel worden gewoond.
Uitstekend bereikbaar De ontsluiting naar omliggende steden is eenvoudig en snel. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. De bushalte ligt op slechts 1 minuut loopafstand en het treinstation bevindt zich op 9 minuten loopafstand. Via de Tunnelstraat is de N276 richting onder andere de A2 gemakkelijk te bereiken.

Nabij hartje Sittard
Op de fiets ben je binnen vijf minuten in de binnenstad van Sittard. Gezellig borrelen op een van de terrasjes, verse groente halen op de markt, struinen langs de winkels en boetiekjes. Er is altijd wat te beleven.
Wonen in Sittard Op “het smalste stukje van Nederland” en fraai gesitueerd in Limburg ligt Sittard. Sittard heeft alles wat een stad aantrekkelijk maakt. Naast een rijke variatie aan bedrijvigheid kent de stad een zeer aangenaam woon- en leefklimaat.

Historische binnenstad
Het rijke verleden van Sittard is nog duidelijk zichtbaar in de gezellige binnenstad met haar markante monumentale gebouwen. Hier is het heerlijk vertoeven op de terrasjes rondom het sfeervolle marktplein. Slecht weer? Duik dan een van de vele cafeetjes en restaurants in en geniet van het Bourgondische leven.

Cultuur, onderwijs & sport
De vele voorzieningen op het gebied van cultuur, onderwijs, sport en gezondheid maken Sittard tot een stad die leeft en bruist. Bij “In Ligne” kun je een filmpje pakken, cultuursnuiven bij het Museum De Domeinen en geweldige schrijvers ontdekken in de stadsbibliotheek. Op de sport en- vrijetijdsboulevard kom je heerlijk tot rust in de sauna of ga je sportief aan de slag in de klimhal of sportschool. Er is keuze genoeg!

Hof van Langfoor
Aan de Geallieerdenstraat in Sittard worden 56 comfortabele appartementen gerealiseerd welke zijn verdeeld over twee moderne appartementengebouwen. De gebouwen hebben zeven woonlagen met slechts vier appartementen per laag. Op korte afstand ligt de historische binnenstad en alle belangrijke voorzieningen. In gebouw B bevinden zich 28 huurappartementen. De 28 appartementen in gebouw A zijn koopappartementen en worden in deze brochure verder toegelicht. Op kelderniveau ligt tussen de gebouwen de half ondergrondse stallingsgarage voor de 56 appartementen. Hof van Langfoor is uitstekend bereikbaar en is de ideale woonomgeving voor mensen van alle leeftijden. De architectuur is modern en eigentijds, maar door het kleurgebruik ook warm en uitnodigend. Hier is het straks met recht comfortabel wonen. De stallingsgarage, liften en ruime balkons dragen hieraan bij.

- Uitstekend bereikbaar
- Stadscentrum en belangrijke voorzieningen op korte afstand
- Appartementen hebben een groot balkon
- Woonkamer met open keuken
- Vloerverwarming
- Eigen overdekte parkeerplaats en tweede berging in souterrain
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 188.000,- - € 254.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 79 m² t/m 81 m² Inhoud 235 m³ t/m 275 m³ Start Verkoop 03-06-2019 Aantal kavels 28 Vrij 28 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.