Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Tomberstraat in Papenhoven 6124 AK

Tomberstraat

6124 AK Papenhoven
Koopsom € 79.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Op aansprekende locatie te Grevenbicht-Papenhoven gelegen bouwperceel (inclusief geldige bouwtitel).

Het perceel kent een frontbreedte ca. 14 meter en is bestemd voor de bouw van een vrijstaand woonhuis.

Grevenbicht kent een uitstekende combinatie van landelijk wonen (uitgestrekte fiets en wandelmogelijkheden) met goede winkelvoorzieningen (onder andere supermarkt,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op aansprekende locatie te Grevenbicht-Papenhoven gelegen bouwperceel (inclusief geldige bouwtitel).

Het perceel kent een frontbreedte ca. 14 meter en is bestemd voor de bouw van een vrijstaand woonhuis.

Grevenbicht kent een uitstekende combinatie van landelijk wonen (uitgestrekte fiets en wandelmogelijkheden) met goede winkelvoorzieningen (onder andere supermarkt, basisschool, bakker en slager). Tevens zijn uitvalswegen naar autosnelweg A2 (Eindhoven-Maastricht) binnen enkele autominuten te bereiken.

Op het perceel is een bestemmingsplan van toepassing waarin regels staan over het te bouwen woonhuis. Zo bedraagt de maximale bouwhoogte 9 meter en de maximale goothoogte 6 meter.Aandachtspunten:

Overdrachtsbelasting op een bouwperceel bedraagt 6%.

Bij het tot stand komen van een overeenkomst dient koper een week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 79.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 455 m² Kadasteroppervlakte 455 m² Kadastrale gegevens Gemeente Born Sectie M Perceelnummer 1066 Oppervlakte 455 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring