Mijn favorieten

Hypotheken

Het is zover: u heeft de woning van uw dromen gevonden. Nu maar hopen dat u de financiering rond krijgt. Banken en andere hypotheekverstrekkers zijn sinds het uitbreken van de crisis aan het begin van dit decennium een stuk strenger geworden met het verstrekken van leningen.


Marcant Wonen werkt nauw samen met een aantal gerenommeerde hypotheekadviseurs. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met een adviseur van wie we verwachten dat er tussen u beiden een goede match zal zijn.

Het resultaat is een gedegen, eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies, dat door hypotheekverstrekkers serieus wordt genomen. Dat vergroot de kans dat uw hypotheekaanvraag wordt goedgekeurd. Ons netwerk is groot: wij kunnen kiezen uit diverse hypotheekadviseurs.
Elke aanvraag is anders, omdat geen enkele situatie dezelfde is. Het is de kunst om de juiste keuze te maken. Die keuze heeft immers ook invloed op uw maandlasten. Het voordeel kan oplopen van enkele tientallen of soms zelfs honderden euro’s per maand tot duizenden euro’s voordeel over de hele renteperiode.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring