Mijn favorieten

Taxaties

Om de juiste waarde van een woning te kunnen bepalen, is heel wat specifieke kennis vereist. Verstand van zaken op bouwkundig gebied, maar ook kennis van de markt: lokaal en regionaal. Die kennis heeft Marcant Wonen in huis.
 

Wat zeker niet onvermeld mag blijven, is dat wij in de loop der jaren goed inzicht hebben gekregen in wat kopers echt belangrijk vinden aan een woning. Is het die karakteristieke uitstraling of de ligging? Of is het de indeling van het huis, wel of niet voorzien van duurzame elementen, en ga zo maar door. Als wij constateren dat een woning veel ‘pluspunten’ heeft, komt dat tot uitdrukking in de taxatiewaarde.
 

Als gecertificeerd makelaar-taxateur staan wij garant voor een objectieve, vakkundige en realistische taxatie van uw onroerend goed. Wij leveren door de NWWI (*) gevalideerde rapporten die door alle banken en verzekeringsmaatschappijen worden geaccepteerd.
 

(*) NWWI staat voor het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit instituut valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke waardebepaling uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.


Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring