Mijn favorieten

Onze medewerkers

Marcant Wonen

Marc Geilen
Marc Geilen
Makelaar / Taxateur
Toen ik in januari 2008 in mijn “veredelde garage” Marcant Wonen begon, kon ik niet weten dat me een zeer hevige crisis boven het hoofd hing.
Vele mensen werden ontslagen en faillissementen waren aan de orde van de dag.

Maar waar bedreigingen zijn, zijn ook kansen, dus ik zette mijn schouders eronder en probeerde me zoveel mogelijk te onderscheiden van collega makelaars.

Nu, 10 jaar later, heb ik een geweldig team om me heen opgebouwd, dat samen met mij dezelfde visie deelt.
Iedere dag opnieuw proberen we de brug te bouwen tussen verkopers en kopers met als einddoel: een tevreden gevoel voor iedereen.

Daar doen we het voor !
Noël Tholen
Noël Tholen
Makelaar / Taxateur
Noel Tholen, geboren en getogen in Grevenbicht. Met mijn vrouw Dionne zijn we trotse ouders van 2 vrolijke jongens, Luïz en Fez. Nadat ik mijn opleiding HEAO-MER in Sittard had afgerond ben ik in de makelaardij terecht gekomen en ik ben er niet meer uit weg gegaan. Met inmiddels ruim 13 jaar praktijkervaring op zak als makelaar en als gediplomeerd taxateur, vind ik het vak nog steeds erg boeiend en kan ik mijn kennis elke dag in praktijk brengen. In mijn vak is geen dag hetzelfde; immers ieder mens is anders en ieder huis is anders. Het is mijn passie om die verschillen te verenigen rondom een mooi huis, met als doel een tevreden verkoper en een dolgelukkige koper. Graag sta ik u bij als enthousiaste en deskundige makelaar bij al uw vragen op het gebied van verkoop- aankoop en taxatie.
Math Brassée
Math Brassée
Makelaar
Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij Stienstra makelaardij (later Bonnema) heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar Marcant Wonen.
Een kleiner, persoonlijk en laagdrempelig kantoor, wat een optimale dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan, is wat ik zocht en gevonden heb.

Samen met u realiseer ik graag uw wensen.
Femke Jetten
Femke Jetten
Makelaar / Commerciële binnendienst
“Klanten moeten zich bij mij direct prettig voelen”.

Na het afronden van mijn opleiding Real Estate (2010) ben ik gestart bij Marcant Wonen. Na eerst een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de binnendienst ben ik, na het behalen van mijn makelaarsdiploma, ook de buitendienst gaan combineren.
De afwisseling van mijn werkzaamheden zowel in de binnen- als buitendienst houden mijn werk variërend en uitdagend.
Bij Marcant Wonen staat authenticiteit hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk om allereerst eerlijk, rechtvaardig en bij uw situatie passend te adviseren.

Klanten moeten zich bij mij direct prettig voelen zodat er een klik ontstaat, mede de informele aanpak draagt hieraan bij.

Met mijn enthousiasme leg ik graag nog een keer het koopcontract aan u uit of neem ik de tijd en maak ik graag dat extra rondje door die woning tijdens een bezichtiging.
Tamara Geilen
Tamara Geilen
Commerciële binnendienst
In 2008 startte Marc, mijn man, Marcant Wonen. Dit was een grote uitdaging, maar vol vertrouwen gingen we deze aan.
Al snel bleek dat er iemand op kantoor bij moest komen, en besloot ik mijn baan in de modewereld in te ruilen om Marc te gaan ondersteunen.

Met trots kan ik zeggen dat Marcant Wonen inmiddels is uitgebreid tot een fantastisch team, dat er iedere dag weer zorg voor draagt dat het gewenste resultaat wordt bereikt.

Bent u ook benieuwd naar onze aanpak? Bel ons, voor U maken wij graag het verschil!
Dimphy Tholen
Dimphy Tholen
Assistent Makelaar / Commerciële binnendienst
“Andere mensen gelukkig zien, dat vind ik het fijnste dat er is!”

Na een paar jaar een zijstap te hebben gemaakt, ben ik weer helemaal op mijn plek binnen de makelaarsbranche. Waar ik energie en voldoening uit haal, is dat ik overwegend met gelukkige mensen te maken heb. Dat varieert van een nieuwe verkoper, die ik mag verblijden met de eerste bezichtiging tot een koper, die zijn hypotheek rond heeft.

De kracht van Marcant Wonen zit naar mijn idee in de persoonlijke benadering. Door ons hecht team, de huiselijke sfeer op kantoor en de ‘doe maar gewoon’ mentaliteit zal een klant zich bij ons snel op het gemak voelen.

Elke dag is anders en door de dynamische woningmarkt van tegenwoordig is mijn werk nooit saai!
Ciska van Tiggelen
Ciska van Tiggelen
Assistent Makelaar / Commerciële binnendienst
‘Ik sta graag voor u klaar, uw woonwensen zijn mijn uitdaging!’

Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk!
Door deze quote switchte ik in 2016 van job. Ik zocht het tjakka-gevoel en dat heb ik weer gevonden. Het feit dat ik van 'A tot Z' wordt betrokken bij de verkoop van een woning, maakt dat ik een nauwe samenwerking heb met mijn collega's en een persoonlijk contact krijg met de verkopers en potentiële kopers. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van zo'n hecht, kundig en enthousiast team.